Beats by Dr. Dre Studio / Studio HD
7.7 ud af 10

Beats by Dr. Dre Studio / Studio HD

Bedste pris: 499 kr

Anmeldelser af Beats by Dr. Dre Studio / Studio HD

Viser 1-10 af 500
Overordnet 10
10

Fantastisk

Jhkaos, Elgiganten
17 Januar 2016
  • Uddrag: Lækre hovedtelefoner Har en svag susen ved anti noise, men ikke noget man hører når man sidder i en flyver Bedste hovedtelefoner jeg længe har haft! Lette, generer ikke hovedbunden og lette at betjene! Stærkt vanedannende
  • Læse hele anmeldelsen
Overordnet 10
10

Hurtig og effektiv

Pia 2511, Elgiganten
7 December 2015
  • Uddrag: Jeg købte et par Beats wireless for en måned siden til min søn. Han er salig og meget tilfreds med dem.
  • Læse hele anmeldelsen
Overordnet 10
10

Fed oplevelse

Steen Ø, Elgiganten
28 November 2015
  • Uddrag: Til den lange rejse på flyveren og til træningen i fitnesscenteret fungerer de bare perfekt. Fed lyd, flot design og kompakt.
  • Læse hele anmeldelsen
Overordnet 10
10

FANTASTISK

Valde123, Elgiganten
15 September 2015
  • Uddrag: Jeg købte mine Beats hovedtelefoner fra en uge siden de er helt utrolige KØB DEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Læse hele anmeldelsen
Overordnet 10
10

Virkelig gode

kiha, Elgiganten
25 Januar 2015
Overordnet 2
2.0

Fedt design men et smertehelved...

Anonymous, Elgiganten
6 Januar 2015
  • Uddrag: Jeg købte disse på tilbud. De er rigtig flotte og sidder pænt. Men de er tunge, skærer en i hovedbunden, og trykker ubehageligt på ørene. Støj reduktionen giver mig hovedpine, og er en konstant irriterende lyd, som tydligt fremstår når der ikke afspilles lyd.
  • Læse hele anmeldelsen
Overordnet 10
10

Beat by Dre

MacJealous, Elgiganten
19 December 2014
  • Uddrag: Jeg købte dette hovedtelefon på tilbud og prisen var rigtig gode. Kan kun Anbefale især i rød så man ikke ser fingermærker. Sidder godt i hoved, spiller højt, støjreduktion virker, så man ikke behøver at spille højt. Jeg bruger den hver dag.
  • Læse hele anmeldelsen
Overordnet 10
10

Suværænt de bedste headset jeg har haft til d.d. - og jeg har prøvet mange!

LBC_Danmark, Elgiganten
9 December 2014
  • Uddrag: Har selvfølgelig læst anmeldelserne på produktet, men alligevel overgår det mine vildeste forventninger! De bedste på markedet p.t.
  • Læse hele anmeldelsen
Overordnet 8
8.0

God lyd, men meget dyre

Bjergs, Elgiganten
9 August 2014
  • Uddrag: Jeg synes lyden i disse er rigtig god, men ikke "god til prisen". Der findes helt klart headphones bedre end dem her derude, men designet er virkelig fedt.
  • Læse hele anmeldelsen
Overordnet 10
10

Feel The Music, Not The Wires

ChrisFajardo20, beatsbydre.com
1 uge siden
  • Resumé: I bought these thinking that they were going to be OKAY, but they exceeded my expectations. I had the Solo wired edition and I got upset because of the wires, but this was the best upgrade. 10/10, would recommend this product.
  • Læse hele anmeldelsen Translate to dansk
Næste side >>