TestFreaks handler om at samle alle informationer om dine favoritprodukter. Brugeranmeldelser, professionelle anmeldelser, priser, blogindlæg, forumtråde, nyheder, rygter, producentbeskrivelser og - specifikationer, manualer, videoer og meget mere. Vi ønsker, at du får den bedst mulige information om det produkt, du er på udkig efter. Det skal helst være sjovt og nemt at finde de bedste produkter. Men TestFreaks handler ikke kun om at finde nye produkter. Der vil også være et ejer-community, hvor du kan dele ud af dine erfaringer om dine produkter og hjælpe andre med at optimere deres anvendelse af produkterne.

TestFreaks er et fortløbende arbejde, og vi tilføjer hele tiden nye funktioner for at optimere denne proces. Vi er altid på udkig efter input, og vi værdsætter dine ideer, så vi kan gøre TestFreaks til den bedst mulige oplevelse for dig.

TestFreaks blev grundlagt af Kristofer Arwin, Magnus Wiberg og Martin Alexanderson, som tidligere har grundlagt prissammenligningsmaskinen PriceRunner i 1999.