Q: Hvad er ”FreakScore”? A: FreakScore er et vægtet indeks af alle samlede professionelle og brugeranmeldelser. Professionelle anmeldelser har større værdi end brugeranmeldelser. Ældre produkter og anmeldelser har mindre vigtighed, afhængigt af produktets livscyklus. Officielle kilder er vigtigere for FreakScore. En FreakScore over 8 er meget god, og kun få produkter får en FreakScore over 9.

Q: Hvad er “Buzz Index”? A: Buzz Index står for, hvor meget et produkt nævnes i forummer, blogs, anmeldelser og søgninger. Det er en skala fra 1-5. 5 står får mest omtale af et produkt på TestFreaks.

Q: Hvad er “Aktivitet”? A: Aktivitet står for, hvor populært produktet er her på TestFreaks. Det er en skala fra 1-5. 5 står for det højeste aktivitetsniveau.

Q: Hvad er “Freak Grades”? A: Freak Grades er undergrader fra alle anmeldelser (bruger og professionelle). De vurderes samlet med en karakter fra 1-10 (hvor 10 er bedst).

Q: Hvilke anmeldelseskilder er opført på TestFreaks? A: Så mange som muligt med relevant information. Hver hjemmeside kontrolleres manuelt af vores kvalitetsmedarbejdere. Hvis du synes, der mangler nogle kilder, så kontakt os venligst på info ( @ ) testfreaks . com